Steven Nzonzi özür dileyecek!

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarının yanı sıra bazı isimlerle de yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da sezon ortasında kadro dışı bırakılan Steven Nzonzi için flaş bir iddia gündeme geldi. Bir süredir kadro dışı kalan ve çalışmalarını özel antrenörle sürdüren Fransız yıldızın, ikinci yarı öncesinde teknik direktör Fatih Terim ile görüşerek özür dileyeceği belirtildi.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarına İstanbul'da başlayan Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşanabilir. PSG deplasmanında 5-0 kaybedilen mücadelede oyundan çıkarken tepki gösteren Nzonzi, bu karşılaşmanın ardından ligde oynanancak Ankaragücü karşılaşmasının hazırlıkları sırasında da yedek takıma alınınca sahayı terketmiş ve kadro dışı bırakılmıştı. Bu kararın ardından Fransız oyuncu sosyal medyada Galatasaray ile ilgili tüm paylaşımlarını kaldırıp ayrıca kulübün hesabını da takipten çıkmıştı.

SON KARAR TERİM'İN
Sezon başında Roma'dan kiralanan 30 yaşındaki ön libero sonrasında da takım arayışlarına başlamış, ülkesinin Lyon ekibi ile anlaştığı iddia edilmişti. Yıldız oyuncunun ise Galatasaray'da kalma düşüncesinde olduğu ve bugünkü idmana gelerek teknik direktör Fatih Terim'den özür dileyeceği iddia edildi. Steven Nzonzi ile görüşmesi beklenen Terim'in bu durum sonrasında kararını ne yönde vereceği merak ediliyor.

Bir yılı opsiyonlu olmak üzere Roma'dan iki yıllığına kiralanan defansif orta saha oyuncusu Steven Nzonzi bu sezon Galatasaray forması altında 15 resmi karşılaşmada 1287 dakika görev yaptı ve 1 asiste imza attı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.