Steven Nzonzi'den ayrılık açıklaması!

Sezon ortasında teknik direktör Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılan ve devre arası transfer döneminde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Steven Nzonzi hakkında çıkan haberlere dair Fransız basınına açıklamalarda bulundu. Roma'dan bir yılı opsiyonlu 2 yıllığına kiralanan 30 yaşındaki yıldız oyuncu "Galatasaray'da muhtemelen son günlerimi yaşıyorum." diyerek ayrılık haberlerini doğruladı.

Fransa'da yayın yapan Telefoot'a açıklamalarda bulunan Steven Nzonzi teknik heyetin kendisini kadro dışı bırakması ve devre arasında takımdan ayrılma ihtimaline ilişkin olarak "İşler yolunda gitmediğinde bazen parmaklar belli başlı oyunculara çevrilebiliyor. Durum tamamen bundan ibaret. Ciddi bir şey olmadığını söyleyebilirim. Takımdan ayrılma ihtimali büyük bir olasılık olarak karşımda ve muhtemelen İstanbul'da son günlerimi geçiriyorum." ifadelerini kullandı. 

Telefoot'un haber içeriğinde Steven Nzonzi ile ilgilenen takımlar arasında Premier Lig ekiplerinden West Ham United ve Everton'un yanı sıra Fransız ekibi Lyon'un da en ciddi adaylar arasında olduğu belirtildi. Nzonzi'nin yüksek maaşının Lyon'un aşması gereken engellerden birisi olduğunun altı çizildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.