Steven Nzonzi'ye Alaves de talip oldu!

steven nzonzi
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim tarafından disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılan ve önümüzdeki günlerde yolların ayrılması beklenen Steven Nzonzi'ye 3 talip var. Fransız yıldız için Aston Villa, Alaves ve Olympique Lyon devrede. Nzonzi'nin ilerleye günlerde kararını vermesi ve takımdan ayrılması bekleniyor. 

Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözle bırakılan Steven Nzonzi'ye Aston Villa ve Lyon'un ardından yeni bir talip daha çıktı. Le 10 Sport'ta yer alan habere göre; Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Steven Nzonzi'ye Alaves de talip oldu. İspanyol takımı Roma'ya kiralama teklifini iletti. İtalyan ekibinin şu anda Nzonzi için gelen tekliflere olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yapmadığı belirtilirken Fransız oyuncunun Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra geleceğinin netleşeceği iddia edildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.