Sultanlar Ligi | Cimbom rahat kazandı!

Galatasaray HDI Sigorta 3-0 Nilüfer Belediye
Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi 12. haftasında Nilüfer Belediye’yi konuk etti. Takımımız, Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-0’lık net bir galibiyetle ayrılarak sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladı.

Karşılaşma öncesi Başantrenörümüz Ataman Güneyligil, Voleybol Şubesi Genel Menajerimiz Mehmet Berent Bayrakçı ile Takım Menajerimiz Nihan Güneyligil, Milli Takımımızla Olimpiyat Vizesi alan Kaptanımız Aslı Kalaç, İstatistik Antrenörümüz Recep Vatansever ve Takım Masörümüz Murat Beder’i tebrik ederek çiçek takdim etti.

Mücadele konuk ekibin sayısıyla başladı. İlk setin teknik molasına 10-12 önde giren taraf Nilüfer Belediye olurken takımımız üst üste bulduğu sayılarda öne geçerek seti 28-26 üstün tamamladı.

İkinci sete iyi bir başlangıç yapan takımımız teknik molasına 12-4 önde girdiği seti 25-14 kazanarak setlerde durumu 2-0’a getirdi.

Üçüncü ve son setin teknik molasına 6-12 üstün giren Nilüfer Belediye olsa da takımımız seti 28-26 üstün tamamladı ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.