Türkiye Kupası'nda rakibimiz Tofaş oldu!

Galatasaray Doğa Sigorta erkek basketbol takımının yer alacağı Erkekler Türkiye Kupası'nda çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri belli oldu. TBF tarafından yeni statüsünde düzenleneceği açıklanan Türkiye Kupası'nda yer alan 8 takım ilk olarak tek maç usulü karşılaşacak ve ardından da Dörtlü Finaller başkent Ankara'da düzenlenecek.

Basketbol Süper Ligi'nde ilk yarıda oluşan puan duurmu sonrasında ilk 8 sırada yer alan Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe Beko, Galatasaray Doğa Sigorta, TOFAŞ, Teksüt Bandırma, Darüşşafaka Tekfen ve Türk Telekom kupada mücadele hakkı elde etti. 11-12 Şubat tarihleri arasında tek maç üzerinden oynanacak çeyrek final müsabakalarının ardından, yarı finalist ekipler Dörtlü Final organizasyonu için Ankara'da karşılaşacak.

Çeyrek Final Eşleşmeleri
Türk Telekom - Pınar Karşıyaka (Ankara Spor Salonu)
Darüşşafaka Tekfen - Anadolu Efes (Volkswagen Arena)
Fenerbahçe Beko - Teksüt Bandırma (Ülker Spor ve Etkinlik Salonu)
Galatasaray Doğa Sigorta - TOFAŞ (Sinan Erdem Spor Salonu)

Yarı Final Eşleşmeleri
* Darüşşafaka Tekfen - Anadolu Efes vs Galatasaray Doğa Sigorta - TOFAŞ galibiyle,
* Fenerbahçe Beko - Teksüt Bandırma vs Türk Telekom - Pınar Karşıyaka

.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.