Yönetimden Arda Turan'a veto!

Devre arası transfer döneminde çalışmalarına devam eden Galatasaray'da gündemdeki isimlerden biri olan Arda Turan konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılı formayı yeniden giymek isteyen Arda için yönetimin kararı belli oldu. Mustafa Cengiz yönetimi, Arda Turan transferini veto etti. 

Başakşehir ile sözleşmesini feshettikten sonra Galatasaray'ın transfer gündemine gelen Arda Turan konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Fatih Terim, Rizespor maçı sonrasında yaptığı açıklamada Arda'yı isteyebileceğinin mesajlarını verirken hafta içinde de taraftar grubu ultrAslan, Arda Turan'a destek olacaklarını açıklamıştı. Bu gelişmelerin ardından Arda'nın Galatasaray'a dönmesine kesin gözle bakılırken sıcak bir gelişme yaşandı. Fanatik gazetesinin haberine göre; Mustafa Cengiz yönetimi, Arda Turan transferini bir kez daha veto etti ve Arda defterini tamamen kapattı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.