Ziraat Türkiye Kupası'nda rakiplerimiz belli oluyor!

Ziraat Türkiye Kupası'nda dün akşam Çaykur Rizespor karşısında aldığı galibiyetle adını son 8 takım arasına yazdıran Galatasaray, çeyrek final kuralarına seri başı olarak katılacak. Çift maç usulü oynanacak olan çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri bugün gerçekleştirilecek olan kura çekimiyle belirlenirken, kupa finali 21 Mayıs 2020'de oynanacak.

Galatasaray kupanın çeyrek finaline seri başı takımlar arasında yer alırken, kupada son 8 takım arasında Süper Lig dışında yalnızca iki takım bulunuyor. Dün tur atlayan Fatih Terim'in öğrencilerinin yanı sıra Fenerbahçe, Trabzonspor, Antalyaspor, Sivasspor, Alanyaspor, BB Erzurumspor ve Kırklarelispor kupada son 8 takım arasında yer alırken, statü gereğince takımlar seri başı olanlar ve olmayanlar olarak ikiye ayrılacak. 

Galatasaray'ın muhtemel rakipleri şu şekilde;
Sivasspor, Alanyaspor, BB Erzurumspor ve Kırklarelispor

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.