2020'de Adem Büyük fırtınası esiyor!

adem büyük
Galatasaray, Süper Lig'in 22. haftasında Yeni Malatyaspor'u Adem Büyük'ün tek golüyle 1-0 yenerek üst üste 6. galibiyetini aldı. Cimbom'da sezon başında bedelsiz olarak takıma katılan Adem, performansıyla lige damga vuruyor.

Galatasaray formasıyla üst üste 4. kez fileleri sarsan Adem Büyük kariyerinde bir ilki yaşarken Süper Lig'de de 2020'nin en golcü ismi. Ligin ikinci yarısında 5 gol atan Adem, Sörtloth'la beraber zirvede yer alıyor.  Adem aynı zamanda bu sezon attığı 10 golle de Galatasaray'ın en golcü ismi konumunda bulunuyor.

Sezonun ikinci yarısında en çok gol atan oyuncular

  • 5 - Adem Büyük
  • 5 - Alexander Sörloth
  • 4 - Max Kruse
  • 4 - Papiss Cisse


2020 YILINDA 8 GOL
Adem Büyük 2020 yılında Falcao ve Andone'nin yokluğunu iyi kullandı. Ligde 5 gol atan Adem Büyük aynı zamanda kupa maçlarında da 3 gol attı ve toplamda 8 gole ulaştı. Alexander Sörloth ise tüm resmi maçlarda 2020 yılında 7 gol atabildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.