Adem Büyük: Ben buraya savaşmaya geldim..

Kasımpaşa deplasmanında attığı 2 golle galibiyette başrol oynayan Adem Büyük karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Öncelikle kazandığımız için mutluyuz. Bu tür maçları kazanmamız, kayıpsız geçmemiz gerekiyor. Alınabilecek her puan değerli ve bizim hedeflerimize ulaşmamız için saha içerisinde duygusallığa yer yok. Bunu öğrendik. Her maçı kazanmak zorundayız. Ben buraya savaşmaya, mücadele etmeye geldim. Galatasaray büyük bir takım, kupaları kazanmaya alışık bir takım ve bunun bilincinde olarak buraya geldim. Zor olacağını biliyordum ama ne olursa olsun çalışmayı bırakmamam gerektiğini biliyorum. Bundan sonra da böyle olacak. Çünkü burada hem çok iyi bir arkadaş ortamı hem de çok büyük bir rekabet var. Daha çok çalışıp, daha önemli işler yapmamız gerekiyor. Tekrardan takım arkadaşlarıma teşekkür ederim, herkesin ayağına - yüreğine sağlık. Umarım bu şekilde devam ederiz. Taraftarlara da teşekkür ediyorum, her zaman bizi destekliyorlar. Bu şekilde bizi desteklemeye devam etsinler, biz de kazanmaya devam edeceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.