Ben Moore'dan enfes performans!

ben moore
Galatasaray Doğa Sigorta'nın sezon başında kadrosuna kattığı ancak ailevi nedenlerden dolayı sezon ortasında takımdan ayrılarak ABD'ye dönen Ben Moore, NBA G League'nde Fort Wayne Mad Ants formasıyla şov yaptı. 

Galatasaray'dan ayrıldık sonra NBA G League'nde Fort Wayne Mad Ants forması giymeye başlayan Ben Moore, takımının Westchester Knicks'i 131-112 yendiği maçta sahanın yıldızı oldu. Yıldız oyuncu karşılaşmada 30 sayı - 9 ribaund - 6 asist - 3 top çalma yaparak enfes bir performansa imza attı ve izleyicilere bir resital sundu.

NBA ekiplerinden Indiana Pacers'ın G League takımı Fort Wayne Mad Ants'te şu ana kadar 19 maça çıkan Ben Moore, 14.8 sayı - 10.2 ribaund - 2.5 asist - 0.9 blok ortalamalarıyla oynuyor. Yıldız oyuncu Galatasaray'dan ayrılırken yaptığı açıklamada şartların oluşması durumunda geri dönmek isteyebileceğini söylemişti. 


Ben Moore'un performansı: 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.