Ertuğrul Erdoğan: Çok önemli bir galibiyetti!

Galatasaray Doğa Sigorta deplasmanda Fenerbahçe Beko'yu 80-75 yenerek önemli bir galibiyete imza atarken baş antrenör Ertuğrul Erdoğan maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde:
Zafer kelimesi bence burada biraz abartılı. Günün sonunda bu bir basketbol karşılaşması ve rakibimiz gerçekten çok kaliteli bir kadroya ve koça sahip. Avrupa en iyi, Dünya’nın sayı koçlarından bir tanesi… Bugün burada bu mücadeleyi veren her oyuncumu tebrik ediyorum. Maçı hiç bırakmadılar. Geriye düştüğümüz oldu, öne geçtiğimiz oldu ama hiç geri adım atmadılar. Bence çok akıllı oynadık. Umarım bu aklımızı diğer maçlara da yansıtırız çünkü lig devam ediyor. Çok uzun bir maraton. Bizim için yukarıya tutunmak adına çok önemli bir galibiyetti. Ayrıca camiamıza hayırlı olsun. Sanıyorum ilk kez bu salonda kazanıyoruz. Önemli bir galibiyet. Başkana ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum.

Basketbol gündemindeki son gelişmeler için tıklayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.