Fatih Terim tam konsantrasyon istiyor!

Geçtiğimiz hafta Kadıköy'de 20 yıllık hasrete son veren Fatih Terim ve öğrencileri Gençlerbirliği maçına hazırlanmaya devam ediyor. Teknik Direktör Fatih Terim maçın önemini futbolcularına sürekli hatırlatıyor. Futbolculardan tam konsantrasyon isteyen tecrübeli teknik adam herhangi bir puan kaybının önüne geçmek istiyor.

Milliyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, Gençlerbirliği maçı öncesi futbolcularının dikkatini çekti.

Fenerbahçe maçı sonrası takımda rehavet istemeyen tecrübeli teknik adam, Gençlerbirliği’nin de yükselen formuna dikkat çekerek, “Dikkatli olmalıyız” uyarısında bulundu.
Her maça aynı ciddiyet ve konsantrasyonla çıkmaları gerektiğini anlatan deneyimli teknik adamın, bu yüzden ilk dakikadan itibaren baskı kurmaları gerektiğini söyledi.

Aslan bugün kampa giriyor
Cim-Bom, ligde yarın karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına dün yaptığı tek antrenmanla devam etti. Galatasaraylı futbolcuların dar alanda pas oyunları oynadığı, idmanın ana bölümünde ise taktik çalışmanın yaptıkları bildirildi. Sarı-kırmızılılarda Mario Lemina’nın, tedavisinin ardından fizyoterapistler eşliğinde sahada özel çalıştığı belirtildi. Cim-Bom, bugün yapacağı son antrenmanın ardından kampa girecek.



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.