Fatih Terim'den oyuncularına uyarı: Derbiyi unutun!

Süper Lig'de oynadığı son 5 maçta 5 galibiyet alarak zirveye yaklaşan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim oyuncularını tamamen lig şampiyonluğuna odaklamış durumda.. Malatyaspor karşısında bugün çok kritik bir maça çıkacak olan Galatasaray'da teknik heyet oyuncuların bu maça odaklanmasını ve gelecek hafta oynanacak derbiyi unutmalarını istiyor! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Yeni Malatyaspor maçı öncesi Florya’da takımla konuşan ve takımını antrenman sonrasında kampa alan teknik direktör Fatih Terim, konsantrasyon uyarısı yaptı. Sezonun ikinci yarısına etkili bir giriş yapan ve 5 maçlık galibiyet serisi elde eden Galatasaray'da hedef derbiye kayıpsız ve moralli gitmek.. Oyuncularını sık sık uyaran ve toplantılar yapan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim oyuncularından sadece Malatya maçını düşünmelerini istiyor. Florya’da maç toplantısı yapan İmparator, takıma bir takım uyarılarda bulundu.

Florya'da gerçekleştirilen antrenmanın ardından oyuncularıyla bir toplantı yapan Terim, "Derbiyi bir kenara bırakın. En önemli maç, yarınki (bugün) Malatyaspor karşılaşması. Mutlaka kazanmalıyız. Her rakip tehlikeli. Oyun olarak üstüne koymaya devam etmeliyiz. Fenerbahçe derbisine bu maçtan sonra bakarız. Yeterince zamanımız olacak." ifadeleriyle puan kaybına tahammülü olmadığını belirtti. Yeni Malatyaspor maçının ardından ligde sırasıyla Fenerbahçe - Gençlerbirliği - Sivasspor ve Beşiktaş ile oynayacak olan Galatasaray'da hedef bu zorlu periyoda kayıpsız girmek ve şampiyonluk yolunda yara almadan devam etmek..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.