Fatih Terim'in aklını kurcalayan sorular..

Galatasaray'da derbi hazırlıkları sürerken, Teknik Direktör Fatih Terim'in derbi tercihleri fazlasıyla merak ediliyor. Zorlu mücadelede Ömer'in mi Onyekuru'nun mu forma giyeceği belirsizliğini koruyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Cim-Bom’un yarınki Fenerbahçe derbisinde takım tercihi önemli rol oynayacak. Sarı-kırmızılılarda belirsiz mevkilerden biri olan sol ön bölge için Onyekuru ile Ömer adaydı. Bu iki isim arasında tercihini kullanacak olan teknik direktör Fatih Terim’in Ömer’e şans vermesi bekleniyor.

Bunun nedeni ise Onyekuru’nun henüz fiziksel olarak istenen düzeyde olmaması ve Ömer’in de sezon başından bu yana istikrarlı performansı... Ömer’in çalışkanlığından memnun olan Terim’in maçın gidişatına göre Onyekuru’yu sahaya sürebileceği belirtildi.

Yine derbi maçta Falcao’nun da karşılaşmanın gidişatına göre forma giyeceği bildirildi.

Golcüler atıyor takımlar kazanıyor
Derbide karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Galatasaray’da golcüleri attığında üç puan o takımın oluyor. Sarı-lacivertliler, Vedat Muric’in, Cim-Bom da Adem Büyük ve Falcao’nun gol attığı maçların hepsini kazandı. Muric’in gol attığı 10 maçta da Fenerbahçe 3 puanın sahibi olurken, Aslan ise Adem Büyük’ün fileleri havalandırdığı 5 ve Falcao’nun gol sevinci yaşadığı 4 karşılaşmayı galip bitirdi.

35 otobüs dolusu taraftara uğurlama
Galatasaray’da yönetimden taraftara büyük jest... Başkan Mustafa Cengiz ve idarecilerin, Fenerbahçe maçını izlemek üzere Kadıköy’e gidecek olan 35 otobüs dolusu sarı-kırmızılı taraftarı statta uğurlayacağı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.