Feghouli şampiyonluk modunu açtı!

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla şampiyonlukta başrol oynayan Cezayirli yıldız oyuncu Sofiane Feghouli yine sezonun ikinci yarısında kendini buldu. Sezon başında Afrika Kupası nedeniyle fiziksel olarak iyi durumda olmayan ve form durumu bir türlü toparlanamayan 30 yaşındaki yıldız oyuncu şampiyonluk yolunda Terim'in en büyük kozu olacak! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Sofiane Feghouli şampiyonluk modunu açtı.. Sezona tutuk başlayan ve bu konuda teknik heyet tarafından defalarca uyarılan, hatta bir ara gönderilecekler listesinde adı geçen Sofiane Feghouli, yine Ocak ayında kendine geldi. Sezon başında Cezayirle şampiyonluğa ulaştığı Afrika Kupası'ndan yorgun dönen ve yaz kampını kaçıran yıldız oyuncu, geçen sezon olduğu gibi devre arasında yeniden hayat buldu. Sezonun ilk bölümündeki etkisiz performansı sonrasında sarı-kırmızılı taraftarların sosyal medyada sert eleştirilerde bulunduğu 30 yaşındaki futbolcu, 2 gol attığı Kayserispor maçıyla eski formunu tekrar yakaladığını herkese gösterdi.

MARIANO'NUN PERFORMANSINI DA ETKİLEDİ
Galatasaray formasıyla sezonun ilk yarılarında 3 senede 10 gole imza atan Sofiane Feghouli, sezonun ikinci yarılarında ise 15 gol kaydetti. Geçen sezon özellikle ikinci yarıda gösterdiği performansla şampiyonluğun kahramanlarından biri olan yıldız oyuncunun form tutmaya başlaması en çok teknik heyeti sevindirdi. Teknik direktör Fatih Terim, oyun planlarını yeniden Sofiane Feghouli üzerinden yapmaya başladı. Deneyimli teknik adamın hücumda daha fazla sorumluluk vermeye hazırlandığı yıldız oyuncunun sayesinde savunmanın sağında görev yapan Mariano da toparlandı.



Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.