Türkiye Kupası | Galatasaray final için sahada!

galatasaray-darüşşafaka
Solgar Vitamin Türkiye Kupası çeyrek finalinde TOFAŞ'ı 98-81 yenen Galatasaray Doğa Sigorta yarı finalde Ankara'da Darüşşafaka Tekfen ile finale kalmak için kozlarını paylaşacak. Müsabaka bugün saat 17.30'da başlayacak ve Tivibuspor'dan yayınlanacak. 

Türkiye Kupası'nda Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan maçta Zach Auguste'un enfes performansıyla TOFAŞ'ı 98-81 yenen Galatasaray Doğa Sigorta yarı finalde Darüşşafaka Tekfen ile karşı karşıya gelecek. Ankara Spor Salonu'nda oynanacak zorlu mücadeleyi Mehmet Keseratar, Alper Altup Köselerli ve Can Mavisu hakem üçlüsü yönetecek. Tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak karşılaşmayı kazanan takım finale adını yazdıracak. 


Darüşşafaka ise, Anadolu Efes'i çeyrek finalde 81-71'lik skorla eleyerek dikkatleri üzerine çekti. Efes maçında 20'şer sayı kaydeden Garry Brown Ramirez ve Johnatan Hamilton performanslarıyla öne çıktı. Jarrod Jones ise 17 sayı ve 11 ribaundla maçı tamamladı. 

Rakibimiz ligde 12 galibiyet ve 7 yenilgi ile takımımızın ardından altıncı sırada bulunuyor. Ligde iki takım arasında Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan maçı Galatasaray, Ben Moore'un son saniye basketiyle 78-75 kazanmayı başarmıştı. Zorlu karşılaşmayı Tivibuspor'dan ve twitterdan #fcncanlı etiketiyle takip edebilirsiniz. 

Türkiye Kupası'nda finale çıkan takım Fenerbahçe Beko-Türk Telekom eşleşmesinin galibiyle Pazar günü Ankara'da kupa için karşı karşıya gelecek.

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Lazeric Jones, Greg Whittington ve Marko Arapovic zorlu mücadelede forma giyemeyecek. 

Tivibuspor'u canlı izlemek için: 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.