İngiltere basınından Mario Lemina haberi!

Bu sezon Muslera ile birlikte flaş isimlerden biri olan Mario Lemina ile ilgili bu sefer İngiliz basınından iddia ortaya atıldı.

Takvim Gazetesi kaynaklı haber içeriğine göre; Şimdiden yeni sezonun kadro planlamasını yapmaya başlayan Galatasaray'da gözler Mario Lemina'da... Sarı-Kırmızılılar, Southampton'dan 1 yıllığına kiraladığı Gabonlu futbolcuyu yeni sezonda da kadrosunda tutmak istiyor.

BEKLENTİNİN ALTINDA
İngiliz basını, Premier Lig performansı beklentilerin altında kalan Lemina'nın Southampton'ın yeni sezon planlamasında yer almadığını yazdı. Gazetelere göre İngiliz kulübü, yıldız futbolcuyu kiralık veya bonservisiyle elden çıkarmayı düşünüyor.

İLK HEDEF KİRA!
UEFA ile yaptığı anlaşma nedeniyle eli kolu bağlı olan Galatasaray yönetimi ilk planda Lemina'yı 1 sezon daha kiralamak için girişimlerde bulunacak.

DERBİDE FORMA GİYEMEYECEK
Malatya maçında sakatlanan Lemina, F.Bahçe'ye karşı oynayamayacak. Lemina'nın sağ üst arka adalesinde zorlanma ve kanama tespit edildi. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.