John Roberson resmen Galatasaray'da!

John Roberson
Sezon başından bu yana oyun kurucu pozisyonunda sıkıntı yaşayan Galatasaray Doğa Sigorta, aradığı ismi Avustralya'da buldu. Galatasaray, South East Melbourne Phoenix forması giyen 31 yaşındaki Amerikalı oyun kurucu John Roberson'ı kadrosuna kattı.

Sezona Lazeric Jones-Tai Webster ikilisiyle giren Galatasaray, oyun kurucu pozisyonda sıkıntı yaşarken Jones'in sakatlığı sonrasında takıma takviye için arayışlar başlamıştı. Cimbom, John Roberson'ı sezon sonuna kadar kadrosuna kattı. Transferi Melbourne Phoenix Twitter hesabından yaptığı açıklamayla resmen duyururken 31 yaşındaki NBL’de sezonun sona ermesinin ardından Galatasaray'a katılacağı da açıklandı.

Roberson’ın takımla gelecek sezon için sözleşmesi bulunmamasına rağmen Avustralya’ya dönmeyi isteyip istemeyeceği sorusuna “İhtimaller dahilinde. Ne olacağını bilemeyiz ancak Melbourne’e geri dönmeyi isterim” şeklinde cevap verdi.

SADECE LİGDE OYNAYABİLECEK
GalatasarayJohn Roberson'u kadrosuna katması halinde EuroCup'ta kullanamayacak. EuroCup'ta transfer dönemi Ocak ayında bittiği için Cimbom, Amerikalı oyun kurucuyu kadrosuna katması halinde sadece ING Basketbol Süper Ligi'nde oynatabilecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.