Lemina için Melo taktiği uygulanacak!

Galatasaray'da sezon başında kadroya dahil edilen ve gösterdiği performansla alkış alan Mario Lemina için hem yönetim hem de teknik heyet harekete geçti. Gabonlu oyuncunun performansından memnun olan Fatih Terim yeni sezonda da kiralanması için yönetime onay verirken, oyuncu ve menajeriyle ilk görüşmeyi yapan yöneticiler önümüzdeki günlerde Southampton kulübünün kapısını çalacak. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; ara transfer dönemi bitti, ama Galatasaray’da çalışmalar bitmiyor.. Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’ndaki şampiyonluk yarışına, muhalefetin baskısıyla gerçekleşmesi muhtemel erken seçime veya yönetimle teknik heyet arasında yaşanan gerilime rağmen girişimlerden vazgeçmiyor. Bu doğrultuda teknik patron Fatih Terim ve yöneticiler arasında kesin olarak mutabakata varılan ilk konu; Mario Lemina’nın yeni sezonda da kadroda tutulması oldu. Southampton’dan kiralanan Gabonlu futbolcunun, gelecek yıl da Galatasaray forması giyebilmesi amacıyla harekete geçiliyor. Önümüzdeki günlerde yönetim, İngiliz kulübü Southampton ile masaya oturacak.

FELIPE MELO TAKTİĞİYLE
1 milyon Euro’ya kiralanan ve Galatasaray’da 2 milyon 50 bin Euro’ya oynayan Lemina’nın, 13 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu bulunuyor. Sarı-Kırmızılılar’ın bu opsiyonu kullanma ihtimali çok zor görünüyor ve kulüpte de bu yönde bir çalışma yok. Hedef, tıpkı Felipe Melo’da yapıldığı gibi, Lemina’yı üst üste kiraladıktan sonra bonservisiyle renklere bağlayabilmek. Bu nedenle 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun tekrar kiralanması planlanıyor.

"SİZ ANLAŞIN YETER"
Galatasaray’ın bu operasyondaki en büyük kozu Mario Lemina’nın isteği olacak. İlk olarak yıldız futbolcuyla bir görüşme yapan ve kalma durumunu soran Sarı-Kırmızılı yetkililerin, “Burada kalmayı çok isterim. Kulübümle anlaşırsanız, kariyerime Galatasaray formasıyla devam etmek istiyorum” cevabı alması üzerine temasları başlatmaya karar verdiği öğrenildi. Eğer Lemina bir sezon daha kiralanabilirse ve aynı performansı sürdürürse, bu kez bonservisinin alınması da gündeme gelebilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.