Marcao için İtalyanlar takipte!

Geçtiğimiz sezon devre arasında takıma katılan ve gösterdiği performansla şampiyonlukta pay sahibi olan Marcao, gösterdiği başarılı performansla kulüplerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu sezon teknik heyet ve yönetimin satmaya sıcak bakmadığı Brezilyalı savunma oyuncusu için İtalyan kulüplerinin girişimlerinin sürdüğü öğrenildi. 

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray'ın başarılı savunmacısı Marcao gösterdiği performansla İtalyan kulüplerinin ilgisini çekiyor. Daha önce bir dönem Atalanta'nın gündeminde olan 23 yaşındaki stoper için Udinese ve Fiorentina'nın yakından takip ettiği ve Galatasaray'a teklif şartlarını sorduğu iddia edildi. Portekiz ekibi Chaves'den 4 milyon euro bedelle alınan 1.85'lik stoper için gelen tekliflerin yaklaşık 10 milyon euro olduğu ifade ediliyor.

2022 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunan Brezilyalı savunmacının sezon sonunda satılmasına teknik heyetin de sıcak baktığı ve bu sayede yeni sezonda yapılacak transferlerin bütçesinin oluşturulacağı iddia edildi. Şampiyonluk yolunda önemli bir döneme giren Galatasaray'da tüm transfer görüşmeleri sezon sonuna ertelenirken, Marcao'nun göstereceği performans sonrasında rakamın 15 milyon Euro civarına çıkması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.