Mbaye Diagne'den dönüş sinyali..

Galatasaray'ın sezon başı Belçika'nın Club Brugge takımına kiraladığı ve orda kadro dışı kalan Mbaye Diagne'den açıklamalar geldi. Tecrübeli oyuncu sarı kırmızılı takım ile sezon başı kampına katılmak istediğini belirtti.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray'dan Club Brugge’e kiralanan ancak orada da kadro dışı kalan Diagne'den dönüş sinyali verdi. Mbaye Diagne, “Antrenmanlara devam etmek için Brugge’e döneceğim. Sözleşmem bu sezon sonunda bitecek. Sonra da Galatasaray’ın sezon başı hazırlıklarına katılacağım” ifadelerini kullandı.

"Çin'e ya da başka bir kıtaya gitmem"
Brugge ile Galatasaray’ı karşı karşıya getiren Diagne, “İstanbul’a bazı evrak işlerini halletmek için gittim. Sözleşme beni 1 yıllığına bağlıyor. Brugge’da takım arkadaşlarım ile birlikte idmana devam etmem yönünde karar aldık” dedi. Hocası Clement’ten özür dilediğini belirten golcü futbolcu, “Clement bana neye ihtiyacım olduğunu söyledi ve ben de söylediklerini takip ettim. Hata yaptığımı biliyorum. Hoca şu andaki durumu değiştirirse, herkes için en iyisi olur. Ama kararını değiştirmezse, bir şey olmaz. Sezon sonuna kadar Brugge’de kalacağım. Çin’e ya da başka bir kıtaya transfer olma amacım yok” diye konuştu.

‘Türkiye’ye dönebilirdim, ama...’
Hedefinin Avrupa’da kalmak olduğunu belirten Diagne, “Bazı teklifler aldım ancak FIFA kuralları, benim aynı kıtada 1 sezonda 3 takımda birden oynamama izin vermiyordu. Beni hocayı tekrar ikna etmek için Brugge’e geri dönmeye ikna eden de buydu. Eğer hedeflerime ulaşma yolunda bana şans vermezlerse, sezon sonuna kadar takımda devam edeceğim, sezon sonuna 3 ay kaldı. Türkiye’ye geri dönme ihtimali de vardı, bu da tartışıldı ancak Türkiye’de bir yabancı limiti var ve Galatasaray da bu konuda problem yaşıyor” açıklamasını yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.