Mbaye Diagne'den transfer açıklaması!

Galatasaray'ın sezon başında Club Brugge'a kiraladığı ancak sezon ortasında kadro dışı bırakılan Mbaye Diagne, ara transfer döneminde yaptığı görüşmelerin ardından Belçika'ya döndü. Teknik direktör Clement ile görüşeceğini ve kendisinden özür dilediğini açıklayan Senegalli oyuncu yaptığı hatanın farkında olduğunu belirtti. 

İstanbul’a bazı evrak işlerini halletmek için gittim. Sözleşme beni 1 yıllığına bağlıyor. Brugge’da takım arkadaşlarım ile birlikte idmana devam etmem yönünde karar aldık. Teknik direktör Clement bana neye ihtiyacım olduğunu söyledi ve ben de söylediklerini takip ettim. Hata yaptığımı biliyorum. Hoca şu andaki durumu değiştirirse, herkes için en iyisi olur. Ama kararını değiştirmezse, bir şey olmaz. Sezon sonuna kadar Brugge’de kalacağım. Çin’e ya da başka bir kıtaya transfer olma amacım yok. Bazı teklifler aldım ancak FIFA kuralları, benim aynı kıtada 1 sezonda 3 takımda birden oynamama izin vermiyordu. Beni hocayı tekrar ikna etmek için Brugge’e geri dönmeye ikna eden de buydu. Eğer hedeflerime ulaşma yolunda bana şans vermezlerse, sezon sonuna kadar takımda devam edeceğim, sezon sonuna 3 ay kaldı. Türkiye’ye geri dönme ihtimali de vardı, bu da tartışıldı ancak Türkiye’de bir yabancı limiti var ve Galatasaray da bu konuda problem yaşıyor. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.