Muslera'ya sözleşme daveti!

Galatasaray'a geldiği 2011 yılından beri gösterdiği performansla hem elde edilen başarılara hem de kulüp tarihine adını altın harflerle yazdıran Fernando Muslera için yönetim harekete geçti. 2021 yılında sözleşmesi sona erecek olan Uruguaylı yıldızın sözleşmesini uzatmak isteyen yönetim, oyuncunun menajerini de İstanbul'a davet etti.

Yenişafak'ta yer alan habere göre; Galatasaray’da sezonun en iyi performanslarından birisini sergileyen ve taraftarın sevgilisi olan Fernando Muslera’nın sözleşmesi uzatılacak. Sarı-kırmızılı kulübe geldiği 2011 yılından itibaren, Galatasaray formasıyla 14 kupa kaldıran 33 yaşındaki futbolcunun 2021 yılında sözleşmesi sona eriyor. Başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi, sezon sonuna kadar Uruguaylı file bekçisinin kontratını 3 yıl daha uzatmak için çalışma yapıyor. Hem yönetim hem de teknik heyet, Muslera’nın uzun yıllar daha Galatasaray forması giyip, burada jübile yapmasını istiyor. 

Takım kaptanlığı yapan Uruguaylı file bekçisinin de sarı-kırmızılı kulüpten ayrılma gibi bir fikri olmadığı, İstanbul’da çok mutlu olduğu ve sarı-kırmızılı formayla devam etmek istediği öğrenildi. Deneyimli kaleci, performansıyla, sarı-kırmızılı taraftarların da gözdesi durumunda.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.