Şampiyon olurken bile 5'te 5 yapmadı!

Kasımpaşa karşısında ortaya koyduğu etkili oyun ve 3 gollü galibiyetle zirveye iyice yaklaşan Galatasaray, son haftalarda yükselen formuyla dikkat çekiyor. Ligdeki galibiyet serisini 5 maça taşıyan Terim'in öğrencileri, şampiyon olduğu geçen sezonda dahi bu seriyi tekrarlamamıştı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de ilk yarıyı istediği gibi sonuçlandıramayan Galatasaray şampiyon olduğunda bile 5'te 5 yapamamıştı.. Fatih Terim önderliğindeki Cimbom, çok kötü geçirdiği ligin ilk devresini 5-0’lık Antalyaspor galibiyetiyle kapattı. İmparator'un sezonun ilk yarısında sürekli işaret ettiği ara transfer döneminde Henry Onyekuru, Marcelo Saracchi ve Jesse Sekidika transferleriyle kadrosunu güçlendiren Cim Bom bambaşka bir kimliğe büründü. Aslan’ın; Denizli, Konya ve Kayserispor galibiyetiyle müthiş başladığı sezonun ikinci yarısındaki son kurbanı Kasımpaşa oldu. Fatih Terim’in öğrencileri, Lacivert- Beyazlılar’ı deplasmanda çok rahat geçti. Galatasaray, şampiyon tamamladığı geçen sezon bile başaramadığı bir seri yakalayarak ligde peş peşe 5. kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

EN İYİSİ ASLAN
Sarı-Kırmızılılar, ikinci yarıya lider Sivas’ın 10 puan gerisinde başladı. Ancak sadece 4 haftada farkı 3 puana kadar düşürdü! Cim Bom’un kısa sürede zirveye bu kadar çok yaklaşmasının en önemli nedenlerinden biri, ligin ikinci devresindeki 4 maçını da kazanan tek takım olması. Galatasaray, haftaya Türk Telekom Stadı’nda, son dönemin formsuz takımı Yeni Malatya’yı da yenerek 23. haftadaki derbide Kadıköy’e 6’da 6 yaparak gitmek istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.