Saracchi ile ilgili plan şekilleniyor!

RB Leipzig takımından Galatasaray'a kiralık olarak transfer edilen ve ilk maçlarındaki performansıyla taraftara umut veren Saracchi ile ilgili planlar netleşiyor.

Takvim Gazetesi kaynaklı haber içeriğine göre; Konya’da yaşadığı sakatlığı atlatıp Kasımpaşa’da takıma geri dönen, ancak maçın başında tekrar sakatlanan Marcelo Saracchi’nin durumu da her geçen gün iyiye gidiyor. Uruguaylı sol bek, sağlık heyetiyle yaptığı son görüşmede, Fenerbahçe karşısında oynayabileceği yönünde geri dönüş aldı.

Genç oyuncunun bu haftanın tamamında takımla birlikte çalışması ve Kadıköy’deki mücadeleye ilk 11’de çıkması bekleniyor. Ömer Bayram’ın sol bek pozisyonunda bekleneni verememesi nedeniyle, Fatih Terim Saracchi’yi mutlaka Fenerbahçe karşısında kullanmak istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.