Terim'den takıma şampiyonluk mesajı: Sizinle gurur duyuyorum!

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finalin rövanşında Alanyaspor karşısında evinde 3-1 kazanmasına rağmen kupaya veda eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşmanın ardından oyuncularını tebrik etti. Ortaya koyduğu futbolla önemli bir karakter koyduklarını belirten Terim, lig şampiyonluğu konusunda oyuncularının motive olmasını istedi.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray kupada elenmesine karşın Alanyaspor önündeki futboluyla umut verdi. Maç sonu basın toplantısında ortaya koydukları oyundan memnun olduklarını belirten Fatih Terim'in soyunma odasında da takımı tebrik ettiği öğrenildi. Karşılaşmanın ardından soyunma odasında oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan deneyimli teknik adamın "Oynadığınız futbolla gurur duyuyorum. Bu futbol bizi şampiyon yapar. Sizinle ve oynadığınız futbolla gurur duyuyorum. Benim için önemli olan bu mücadeleyi göstermeniz ve tribündeki taraftarı da inandırmanızdır. Galatasaray forması işte böyle temsil edilmeli. Bu futbolu, mücadeleyi ve isteği ligde kalan haftalarda sergilersek işte o zaman şampiyon oluruz" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Fatih Terim'in yaptığı bu konuşmanın ardından sarı-kırmızılı oyuncular bir süre soyunma odasında kalarak kendi aralarında toplantı gerçekleştirdi. Kaptan Muslera ve agresif oyunuyla taraftarın gönlünde taht kuran Mario Lemina başta olmak üzere sarı-kırmızılı futbolcular şampiyonluk için birbirlerine söz verdi. Futbolcuların, "Biz böyle oynarsak şampiyon oluruz. Bunu gösterdik ve başarabiliriz. Her şey kendi elimizde ve bu konsantrasyon ile maçlara çıkmalıyız" diye birbirlerini motive edici konuşmalar gerçekleştirdiği bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.