Şampiyonluk için konsantrasyon!

Fenerbahçe deplasmanından 3 golle ve 3 puanla dönen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim gözünü şampiyonluk kupasına dikti. Kadıköy'deki derbiye özel olarak hazırlanan ve hem taktik hem de psikolojik savaştan galip ayrılan İmparator, şampiyonluk yolunda oyuncularıyla özel bir toplantı yaptı. Sezon sonuna kadar oyuncularına bazı görevler veren deneyimli teknik adamın herhangi bir konsantrasyon kaybı yaşanmaması için özel önlemler aldığı öğrenildi. 

Skorer gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim gözünü lig şampiyonluğuna dikti. Deneyimli teknik adam ligde kalan 11 hafta için öğrencilerine yeni vazifeler verecek. Fenerbahçe deplasmanından galip gelebilmek için tüm futbolcuları için “ev ödevi” veren ve yapılmasını istediği görevlerin sahaya yansımasıyla gururlanan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, şimdi de “şampiyonluk ödevi” hazırlığına girdi. Oyuncularının ne yapmaları gerektiği konusunda toplam 5 dilde mektuplar hazırlayan sarı-kırmızılıların teknik patronu, şampiyonluğu etkileyecek birçok faktör hakkında öğrencilerini uyaracak.

Maç sonrası soyunma odasında, “Çok önemli bir maçı kazandık ama o kadar.. Bir gün keyfini çıkarın ama önümüzde zorlu maçlar var.” diyen tecrübeli teknik adamın, futbolculara ligin kalan 11 haftası için hazırlayacağı ifade edildi. Tecrübeli teknik adam, Kadıköy’deki konsantrasyon ile yola devam etmelerinin altını çizeceği ve her maçı çok ciddiye almaları gerektiğini belirteceği dile getirildi. Terim’in futbolcularına, özel hayattan beslenmelerine, uyuma saatlerinden çalışma şekillerine ve hatta birlikte geçirecekleri vakitlere kadar birçok konuda yönlendirmede bulunacağı ifade edildi. Sarı-kırmızılıların teknik patronunun 23. şampiyonluğa çok önem verdiği öğrenildi. Fatih Terim, şampiyonluk yolunda her oyuncuya ihtiyacının bulunduğunu ifade ederek, maçlarda kart konusunda daha dikkatli olunmasını da isteyecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.