Terim'den takıma uyarı: Üzülmeye vakit yok!

Hafta içerisinde kupada Alanyaspor karşısında kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ilk antrenmanda oyuncularını uyararak lige konsantre olmalarını istedi. Hafta sonu Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Galatasaray bu karşılaşmadan da galip ayrılarak ligdeki iyi gidişini sürdürmek ve zirve takibine devam etmek istiyor.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da tek gündem hafta sonu oynanacak olan Kasımpaşa maçı oldu. Kupada alınan Alanyaspor mağlubiyeti her ne kadar takımın keyfini kaçırsa da teknik heyet, dönüş yolcuğunun ardından yapılan antrenmanda oyuncuların bir an evvel lige odaklanmaları gerektiğinin altını çizdi. Alanya deplasmanında rotasyon yaparak hafta sonu için bazı isimleri dinlendiren Terim'in oyuncularına "Üzülmeye zamanımız yok. Henüz hiçbir şey bitmedi. Lige dönmemiz gerekiyor. Güzel bir seri yakaladık, buna devam edebiliriz. Buna bir yol kazası gözüyle bakalım. Rövanşı ayrıca konuşuruz. Şimdi sizden tamamen lige konsantre olmanızı istiyorum." ifadelerini kullanarak motive ettiği öğrenildi. 

Galatasaray, ligdeki Kasımpaşa sınavının ardından kupada Alanya ile rövanş mücadelesine çıkacak. Aslan’ın gelecek hafta ligdeki rakibi ise Yeni Malatya. Sarı-Kırmızılılar bu üç karşılaşmayı da kazanarak, Kadıköy’deki Fenerbahçe derbisine kupada yarı finale yükselmiş, ligde de zirve yarışına daha da yaklaşmış bir şekilde çıkmayı hedefliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.