Yuri Alberto'ya yakın takip!

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesine devam eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in gelecek sezonun çalışmalarına başladığı ortaya çıktı. Geleceğe yönelik bir kadro kurmayı planlayan Terim'in scout ekibiyle birlikte hareket ettiği öğrenilirken, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 19 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Yuri Alberto'yu da yakından takip ediyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da yönetim her ne kadar Mali Genel Kurul ve seçim tartışmalarının ışığında hareket etse de, teknik direktör Fatih Terim kurmaylarıyla birlikte yeni sezonun planlamasını yapıyor. Geçtiğimiz günlerde ikinci başkan Abdurrahim Albayrak'ın yapmış olduğu "Gelecekte büyük transfer olmayacak. Genç kardeşlerimize yöneliyoruz." açıklamasının ardından gözler sezon sonunda kadroda yapılacak olası hamlelere çevrilmişti. Ara transfer döneminde kadrosunu gençleştiren ve Marcelo Saracchi, Henry Onyekuru, Jesse Sekidika gibi gelecek vaadeden önemli isimleri dahil eden Galatasaray'ın sezon sonunda da aynı politikayı izlemeye devam edeceği öğrenildi. 

FFP kapsamında sattığı kadar alabilen kulübün hedefinde ise scout ekibinin uzun süredir takip ettiği Brezilyalı oyuncu Yuri Alberto var. Santos altyapısından yetişen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 2001 doğumlu hücum oyuncusunu yakından takip eden scout ekibinin çalışmaları devam ederken, oyuncunun raporlarından etkilenen Fatih Terim'in de yönetime transferi bitirmeleri yönünde talimat verdiği ortaya çıktı. Brezilya U23 takımında forma giyen genç oyuncu, sol kanatta forma giymesinin yanı sıra forvet pozisyonunda da görev yapabiliyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.