Yusuf Günay: "Seçimden korkmuyoruz!"

Kulübe kayyum atanması talebi sonrası görülen davada Galatasaray adına olumlu karar çıkarken, Yusuf Günay konuyla ve gündemle alakalı açıklamalarda bulundu. Günay seçimden korkmadıkalrını ifade ederken böyle bir zorunluluklarının olmadığını da söyledi. 

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, "Seçime gitmek gibi bir zorunluluğumuz yok. Mahkeme de davadaki iddiaların hukuken doğru olmadığını, geçersiz olduğunu görerek kayyum talebini reddetti" dedi. Galatasaray Başkan Yardımcısı, yönetim kurulu olarak kulübe yaptıkları hizmetlerin görmezden gelinmemesi gerektiğini de söyledi.  

Gerekli tecrübe ve birikime sahibiz
Günay, “Neyin hukuka uygun olup olmadığını bilecek tecrübe ve birikime sahibiz” diyerek şunları söyledi: “Biz seçime gitmek zorunda olduğumuz bir ortamda 1 gün dahi kalmayız. Hukuka aykırı davranmayız. Seçimden kaçmamız, korkmamız gibi bir durum söz konusu değil Neden korkalım! Ama Galatasaray’ın seçime gitme zorunluluğu olmadığı halde, üçüncü sene üst üste şampiyon olma şansımızın yükseldiği şu günlerde tekrar camianın konsantrasyonunu bozmak doğru değil.” sözlerini söyledi. 

UEFA'yı ikna ettik!
Kulübün hem maddi hem de sportif olarak büyük bir çıkmazdayken Ocak 2018’de seçime gittiğini ifade eden Yusuf Günay, “Galatasaray batıyor, iflas ediyor şeklinde manşetler atılıyordu. Avrupa’dan men edileceğimiz bir tablo vardı. Mustafa Cengiz yönetimi 2 konuya odaklandı. Uzun süredir bekleyen sermaye artışı yapıldı. Kulübün Avrupa’dan men edilmemesi konusunda UEFA ikna edildi. Ayrıca stat, loca gelirleri misli ile artarak, Galatasaray’ın gelirlerinde de çok ciddi artış sağlandı. Mağazacılık yüzde 50 artmış. Ayrıca şampiyon olmuşsunuz” diyerek, bu hizmetlerin görmezden gelinmemesi gerektiğini kaydetti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.