Arnaud Lusamba kimdir?

Arnaud Lusamba
Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmaları başladı. Sarı-kırmızılılar orta saha için önemli bir alternatif belirledi. Galatasaray, Mario Lemina ve Seri'ye alternatif olarak Nice forması giyen Arnaud Lusamba'yı gündemine aldı. 

LUSAMBA KİMDİR?
Lusamba, 4 Ocak 1997 tarihinde Fransa'nın Metz şehrinde dünyaya geldi. Aslen Kongolu olan futbolcu, orta sahanın göbeğinde yer alıyor ve sağ ayağını etkili bir şekilde kullanabiliyor. Profesyonel kariyerine 2014-15 sezonunda başlayan Lusamba, Nancy U19 takımından A Takıma yükselmişti. 2016- 17 sezonunda Nancy takımından 2.5 milyon euro bedelle Nice'e transfer olan Lusamba, 2018-19 sezonunda Belçika ligi ekiplerinden Cercle Brugge'a kiralık olarak gönderildi.

Mart 2019'da yeniden kendi takımı Nice'e dönen oyuncu, 2019-20 sezonu itibariyle kırmızı-siyahlı ekipte 15 müsabakada forma giydi ve 1 gol, 2 asist üretti. Öte yandan Lusamba, 984 dakika sahada kalarak istikrarlı bir görüntü sergiledi.

ARNAUD LUSAMBA KİMDİR?
GALATASARAY LUSAMBA KİMDİR?
GALASARAY LUSAMBA
GALATASARAY ARNAUD LUSUMBA
LUSAMBA KİMDİR? 
ARNAUD LUSAMBA ANALİZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.