Donovan Mitchell'de de koronavirüs tespit edil!

donovan mitchell rudy gobert
NBA Batı Konferansı ekiplerinden Utah Jazz'de dün gece yapılan testlerin ardından Rudy Gobert'in koronavirüsüne yakalandığı tespit edilmişti. Bunun üzerine NBA'de sezon askıya alınırken Jazz'de karantinaya alınmıştı. Yapılan testler sonucunda bir oyuncu da daha coronavirüs tespit edildi.

ESPN’den Adrian Wojnarowski haberine göre;  Rudy Gobert’in ardından takım arkadaşı Donovan Mitchell’ın da koronavirüsü testleri pozitif çıktı. Wojnarowski, Utah Jazz oyuncularının, Rudy Gobert'in soyunma odasında bilinçsizce davrandığını ve tüm ihtimallere rağmen kendilerine temas etmekten çekinmediğini söylediklerini de ifade etti. 


Oklahoman'ın haberindeyse; Koronavirüse yakalanan Donovan Mitchell'ın dün Oklahoma'daki Del City Lisesi'nde basına kapalı bir antrenman yaptığı ifade edildi. Del City Lisesi koçu Lenny Hatchett ve oğlu, dün Donovan Mitchell ile bir araya gelmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.