Fatih Terim haftaya taburcu olacak!

Hafta başında kontrol amaçlı gittiği hastahanede koronavirüs testi pozitif çıkan ve bir süredir gözlem altında olan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim iyileşmeye başladı. Deneyimli teknik adamın sağlık durumunun iyi olduğu daha önce hastahane tarafından açıklanırken, öksürük şikayetinin de azaldığı ve tedbir amaçlı gözetimde tutulduğu öğrenildi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’den müjdeli haberler geliyor.. COVID-19 testi pozitif çıkan ve Ulus’taki Liv Hospital’de karantina altına alınan tecrübeli çalıştırıcı, hastanedeki altıncı gününü geride bıraktı. 66 yaşındaki teknik adamın sağlık durumu her geçen gün daha iyiye giderken, son olarak öksürük şikayetinin kesilmesi büyük sevinç yarattı. İlaç tedavisini sürdüren Terim için sıkı karantina tedbirleri de aynı şekilde devam ediyor. Fatih hoca, doktorların kendisi için hazırladığı tedavi programına harfiyen uyarken, vaktinin büyük bölümünü yine takım planlaması ve futbolcuların antrenman verilerini inceleyerek geçiriyor.

EKİBİYLE HER GÜN TOPLANTI YAPIYOR
Terim ayrıca her gün ekibiyle toplantı yapmayı da ihmal etmiyor. Telekonferans yöntemiyle gerçekleşen toplantılara Ümit Davala, Hasan Şaş, Levent Şahin ve kulüp doktoru Yener İnce de dahil oluyor. Fatih hoca bu görüşmelerde hem öğrencileri hem de onların aileleriyle ilgili son bilgileri alıyor.

1 yorum:

  1. Hocam çok geçmiş olsun inşallah bir an önce bu virüs tüm dünyada yok olur saygılar

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.