Fernando Muslera tarihe geçecek!

Gösterdiği performansla kulüp tarihine adını yazdıran ve bu sezon ligin en az gol yiyen kalecisi ünvanına sahip olan Fernando Muslera yeni sezonda Galatasaray'da bir ilke imza atacak. Yıllardır ikinci ve üçüncü kaptan konumunda olan 33 yaşındaki kaleci bundan sonra bir numaralı kaptan olacak! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera gelecek sezon kulüp tarihine geçmeye hazırlanıyor. Süper Lig'de bu sezon kalesinde gördüğü 18 golle ligin en az gol yiyen takımı olan Galatasaray'ın bu başarısında aslan payı Uruguaylı kaleciye ait.. Bu sezon 11 maçı gol yemeden tamamlayan Muslera yeni sezonda sarı-kırmızılı kulübün tarihine geçmeye hazırlanıyor. 7 yıldır Galatasaray'ın kaptanı olan Selçuk İnan, futbolu sezon sonunda bırakacak ve Selçuk yedek olduğu için pazubandı takan Muslera birinci kaptanlığa getirilecek.

SELÇUK VEDA EDECEK
Galatasaray'da geçmişte Popescu, Hagi, Lincoln, Ujfalusi ve Sneijder gibi yabancı yıldızlar, yerli oyuncular Bülent Korkmaz, Suat Kaya, Ayhan Akman ve Sabri Sarıoğlu'nun ilk 11'de yer almadığı maçlarda pazubandı takmıştı. Selçuk'un sezon sonunda ayrılmasıyla Galatasaray kulüp tarihinde ilk kez yabancı bir oyuncu takımın 1. kaptanlığına getirilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.