Futbola koronavirüs arası!

İlk olarak Çin'in Wuhan kentinde görülen ve 4 aylık süre içerisinde tüm dünyayı etkisi altına alarak WHO tarafından pandemic ilan edilen koronavirüs nedeniyle neredeyse tüm dünyadaki sportif faaliyetler sona erdi. Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından NBA, NHL, Formula 1 gibi futbol dışı branşlarda da erteleme kararı alındı.

Spor Bakanlığı tarafından Türkiye'de futbol, basketbol ve voleybol müsabakalarında Süper Lig, Birinci Lig ve Bölgesel Liglerin seyircisiz olarak oynanma kararı alınırken; altyapı liglerindeki maçların tamamına erteleme kararı gelmişti. UEFA bünyesindeki Avrupa Kupaları bugün itibariyle ertelenirken; Almanya - İtalya - İspanya - İngiltere - Fransa gibi majör liglerde de erteleme kararı uygulamaya alındı. Bunun yanı sıra NBA, Euroleague, Eurocup, Eurochallenge, Formula 1, CEV Champions League, CEV Cup gibi uluslararası düzeyde gerçekleştirilen organizasyonlara da ara verildi. 

LİGLERE ARA VERİLEN ÜLKELER
İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, Portekiz, Avusturya, Belçika, İsviçre, Polonya, İskoçya, Danimarka, Norveç, Slovakya, Hollanda, Çekya, Çin, Güney Kore, Japonya, Fas, ABD, MLS, Galler,

SEYİRCİSİZ OYNANACAK ÜLKELER
Türkiye, Yunanistan, Romanya, Bulgaristan, Bosna Hersek, Paraguay, Kosta Rika

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.