Galatasaray bugünkü idmanı da iptal etti!

fatih-terim
Koronavirüsünün tüm dünyayı etkisi altına almasıyla beraber Türkiye dışında tüm dünyada spor organizasyonları askıya alındı. Birçok sporcu bu konuya büyük tepki gösterirken TFF Başkanı Nihat Özdemir erteleme olmayacağını açıklamıştı. Bu karara rağmen Galatasaray'da bugün yapılması planlanan antrenmano da iptal edildi.

Galatasaray'da Beşiktaş maçı sonrasında İmparator Fatih Terim ve futbolcular liglerin ertelenmemesine büyük tepki göstermişti. Spor kamuoyunda aklı başında herkes tarafından destek gören açıklamalara rağmen TFF Başkanı Nihat Özdemir dün insan hayatını hiçe sayarak liglerin devam edeceğini söylemişti. 

GALATASARAY BUGÜNKÜ İDMANI DA İPTAL ETTİ! 
Sarı-kırmızılılarda dün yapılması planlanan antrenman Fatih Terim tarafından iptal edilmişti. Cimbom'da benzer karar bugün de alındı. Galatasaray'da 13:00'da yapılması planlanan idmana kısa süre kala Fatih Terim yeni bir karar aldı ve idmanı iptal ettiğini açıkladı. Sarı-kırmızılılar, Spor Bakanlığı ile federasyonlar arasında yapılacak toplantıdan çıkacak kararı bekliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.