Galatasaray Store'lar kapandı!

Dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de hızla yayılmaya başlayan koronavirüs (covid-19) kapsamında Galatasaray yönetimi radikal kararlar almaya devam ediyor. Daha önce bakanlık tarafından yapılan resmi açıklama kapsamında tesislerini kapatan Galatasaray, dünden itibaren de kulüp çalışanlarına evden çalışma getirmişti. Bugünden itibaren de Galatasaray Store mağazaları kapatıldı! 

Galatasaray Kulübünün resmi ürünlerini satan GStore mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldı. Galatasaray Store tarafından yapılan resmi açıklamada, sağlığın her zaman öncelikli olduğu vurgulanarak şu ifadelere yer verildi.
Çalışanlarımızın, sizlerin ve ailelerinizin sağlığı her zaman önceliğimizdir. Tüm dünyaya yayılan ve etkisi altına alan koronavirüs (Kovid - 19) riski devam ederken bugünden itibaren tüm GS Store mağazalarımızı geçici olarak kapatma kararı almış bulunuyoruz. Bu süreçte her zamanki gibi çalışanlarımızın haklarını korumaya ve yanlarında olmaya özen göstereceğiz. GS Store’a www.gsstore.org adresinden ulaşmaya devam edebilirsiniz. Bu süreci hep birlikte en kısa zamanda atlatacağımızı umuyoruz. Sağlıklı günler dileriz.

Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.