Galatasaray'da kaptanlar harekete geçti!

Koronavirüs sebebiyle liglerin ertelenmesi ve sonrasında kulüpleri bekleyen bazı ekonomik tehlikeler kapsamında Galatasaray'da kaptanlar Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Ryan Donk harekete geçti. Takım arkadaşları adına teknik direktör Fatih Terim ile görüşen üç isim ortaya çıkan kriz nedeniyle kulübün geç ödeme yapmasını anlayışla karşılayacak. Ayrıca bir maçlık primlerini de bu dönemde maaşlarının ödenmesi adına tesis çalışanlarına bağışlayacak! 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaraylı futbolculardan önemli bir jest geldi.. İtalya, İspanya, Almanya gibi ülkelerde bulunan oyuncuların kulübe ve çalışanlara yaptığı desteğin bir benzeri de Florya'da görüldü. Galatasaraylı oyuncular kulüplerinin liglerin ertelenmesiyle beraber ekonomik yönden olumsuz etkileneceğini düşünerek aylık maaşlarının 1 ay geç ödenmesine ses çıkarmama kararı aldı. Oyuncular, kulübün mali yönden sıkıntılı bir süreç yaşayacağını düşünerek, kesinlikle paralarının zamanında ödenmesi için talepte bulunmayacakları yetkililerle paylaştı.

1 MAÇLIK PRİM TESİS ÇALIŞANLARINA
Ayrıca Cim-Bom’un üç kaptanı Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Ryan Donk, kendi aralarında konuşarak, bir maçlık primlerini tesis personeline verme kararı aldı. Buna diğer futbolcuların de destek vermesi bekleniyor. Böylece sarı-kırmızılı takım, koronavirüs nedeniyle kenetlenerek hem kulüplerine karşı yüksek aidiyet duygusuyla hareket edecek hem de büyük zorluklar içinde görevlerinin başında olan tesis personelinin yüzünü güldürecek. Oyuncuların zor dönemde kenetlenmesi karşısında teknik kadronun da çok etkilendiği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.