Gençlik aşısı devam edecek: Terem Moffi!

Koronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen arayı en iyi şekilde değerlendiren Galatasaray'da yeni sezonun transfer çalışmaları da başladı. Kadrosunu gençleştirmek ve gelecek vaadeden potansiyelli isimlerle yola devam etmek isteyen Galatasaray'da scout ekibinin yeni gözdesi Belçika Ligi ekiplerinden Kortrijk takımında forma giyen Nijeryalı hücum oyuncusu Terem Moffi oldu. 

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray gençleştirme çalışmalarına sezon sonu da devam edecek. Sarı-kırmızılı takımda scout ekibinin başında yer alan Emre Utkucan, son olarak Belçika'nın Kortrijk takımında forma giyen Terem Moffi'nin adını getirdi. 1.88 boyundaki 20 yaşındaki Nijeryalı golcü, bu sezon iki takımda toplamda 16 maçta 10 gol atmayı başardı. Sol ayaklı Moffi'nin Belçika Liginde yeni olmasına rağmen her 107 dakikada bir gol atmasının önemli olduğunu anlattı.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Kortrijk ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Terem Moffi'nin maliyetinin düşük olması transfer olma ihtimalini güçlendiriyor. Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın Emre Utkucan'ın raporlarını incelediği, ardından da golcü oyuncunun maçlarını izleyecekleri ifade edildi. Terim'in yardımcı oyuncu için hazırlanan raporları detaylı olarak incelerken, teknik direktör Fatih Terim'e de özel bir rapor hazırlayacakları belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.