İmparator takımını uyardı!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, dünkü taktik antrenman öncesinde oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Süper Lig’de elde ettikleri 8’de 8’lik galibiyet serisi sebebiyle öğrencilerini bir kez daha tebrik eden tecrübeli çalıştırıcı, sezonun kalan dönemini değerlendirirken, Sivasspor maçının önemine özellikle vurgu yaptı.

Süper Lig'in ikinci yarısında müthiş bir değişim gerçekleştiren ve hem hücumda hem de savunmada ilk yarıdan bağımsız bambaşka bir kimliğe bürünen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim tüm hesaplarını şampiyonluk üzerine yapıyor. Üstüste alınan 8 galibiyetle şampiyonluk yolunda önemli bir kredi kazandıklarını belirten Terim, zorlu Sivas deplasmanı öncesinde oyuncularıyla Florya'da toplantı yaptı. Şampiyonluk için kendilerine yakışan şekilde oynadıklarını belirten İmparator, oyuncularından gelecek hafta oynanacak olan Beşiktaş maçını unutarak Sivas maçına odaklanmalarını istedi. Şampiyonluk için içeride - dışarıda farketmeksizin her maçtan 3 puanla ayrılmak zorunda olduklarını hatırlatan Terim, oyuncularını “Amansız bir yarıştayız. Tam zamanında, çok iyi bir çıkış yakaladık. Kritik anlarda kazandığımız puanların bir anlamı olması için, pazar günü de sahadan galip ayrılıp rakiplerimize gözdağı vermeliyiz. Kalan tüm maçları kazanırsak şampiyon olacağız. Bunu başarmak mümkün mü? Neden olmasın! Siz böyle oynadıkça, böyle mücadele edip konsantre oldukça, rakip ayırt etmeksizin Türkiye’deki her maçı kazanabiliriz. Sizden şimdilik Beşiktaş derbisini unutup tamamen Sivas maçına odaklanmanızı istiyorum. Bu, bizim için bir kırılma maçı olabilir. Tek bir galibiyet bile bizi son derece avantajlı konuma getirebilir. Bundan sonraki haftalar için de ciddi bir kredi kazanabiliriz." ifadeleriyle hem uyardı hem de motive etti. 

Son haftalardaki oyun planından taviz vermeyeceklerini ve Florya'da yaptıkları çalışmaları sahaya yansıttıklarında ne gibi sonuçlar aldıklarını hatırlatan Terim, oyuncularından maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar konsantre olarak maç planına sadık kalmalarını istedi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.