Ömer Bayram'dan ekstra katkı!

Galatasaray'da sezonun X-Faktörleri arasına şimdiden adını yazdıran Ömer Bayram gösterdiği performansla hem saha içi hem de saha dışında kulübüne kazandırmaya devam ediyor. Bu sezon yaptığı 13 asistle takımın ve ligin en çok asist yapan ismi olan tecrübeli oyuncu maaşının 11 katı performans geliri elde edilmesinde de başrol oynadı. 

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da geçen sezon sol bekteki performansı nedeniyle gönderilmesi dahi gündeme gelen Ömer Bayram, bu sezonun flaş ismi oldu. Teknik direktör Fatih Terim’in bu sezon özellikle merkez orta saha ve sol kanatta oynattığı futbolcu Süper Lig’de takım arkadaşlarına 10  kez golden bir önceki pası verirken asist krallığında zirveye yükseldi. Başarılı oyuncu bu sezon 10’u ligde, 1’i Şampiyonlar Ligi’nde ve 2 tanesi de Ziraat Türkiye Kupası’nda olmak üzere toplam 13 asiste imza attı.

26 PUANDA BAŞROL OYNADI
Galatasaray, bu sezon önemli bir performans gösteren Ömer Bayram’ın ligde 10 asist ve 1 gollük katkı sağladığı 10 maçta toplam 8 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Bu maçlarda elde edilen 26 puan ile Galatasaray 24 milyon 881 bin 695 bin TL başarı primini kasasına koydu. Ayrıca Galatasaray’ın bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde Club Brugge ile 1-1 berabere kaldığı maçta Adem Büyük’ün golünde de asisti yapan tecrübeli oyuncu, 900 bin Euro’luk puan gelirinin de önemli mimarlarından oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.