Ryan Donk: Evden çıkmamalıyız!

ryan donk-ömer bayram
Koronavirüsünün tüm dünyayı etkisi altına almasıyla beraber Türkiye dışında tüm dünyada spor organizasyonları askıya alındı. Birçok sporcu vatandaşları bu salgına karşılık korunmaları için evden çıkmamaları gerektiğini ifade etti. 

Galatasaray'da Hollandalı futbolcu Ryan Donk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla insanları uyardı. Tecrübeli futbolcu, "Dünyanın her yerine ulaşan bu virüse karşı sorumluluk hepimizin. Önleyebilmek için hep birlikte hareket etmeli, yetkilileri dinlemeliyiz. Ellerimizi sık sık yıkamalı ve kalabalıklardan uzak kalmalıyız.Gerekmedikçe evden çıkmamalıyız. Bizim sahada olduğumuza bakmayın, herkese sağlıklı ve güvenli günler diliyorum." paylaşımıyla insanları uyardı. 


Ryan Donk'un paylaşımının ardından Galatasaray'da Ömer Bayram'da insanları uyarırken ve evden çıkmamaları gerektiğini ifade etti ve "Tüm Dünyada yayılan bu virüse karşı hepimiz bilinçli ve tedbirli olmalıyız. Evden çıkmamaya ve temizliğe önem vermeliyiz. Yetkililerden başka hiçbir açıklamayı dikkate almamalısınız. Bu ortamda futboldan çok daha önemli şeyler olduğunu yine hatırlama fırsatımız oldu." paylaşımını yaptı. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.