SON DAKİKA: Galatasaray, Türk Telekom ile sözleşmesini uzattı!

ali-sami-yen
Süper Lig'de bir yandan üst üste 3. kez şampiyonluğa ulaşmanın hesaplarını yapan Galatasaray diğer yandan da sponsorluk çalışmalarını sürdürüyor. Cimbom, Türk Telekom ile olan sözleşmesini uzattı. 

Galatasaray, Ali Sami Yen Stadı'nın isim sponsorlu olan Türk Telekom ile sözleşmesini 30 milyon TL karşılığında 2020-2021 sezonuna kadar uzattığını açıkladı. İki taraf arasındaki anlaşma sezon sonunda sona erecekti. 

Galatasaray'dan yapılan açıklama şu şekilde:
"Şirketimiz ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Türk Telekomünikasyon A.Ş. arasında devam eden pazarlama, reklam ve tanıtım amacıyla isim hakkı sözleşmesinin yürürlük süresinin 2020-2021 futbol sezonlarını kapsayacağı ve 2020-2021 yılı futbol sezonu sonunda sona ereceği hususunda ilgili taraflarca mutabık kalınmıştır. Bu anlaşma gereği Türk Telekomünikasyon A.Ş. tarafından Şirketimize 2020-2021 sezonu için 30 milyon TL ödenecektir."


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.