SON DAKİKA: Süper Lig seyircisiz oynanacak!

Koronavirüsünün tüm dünyada yayılması ve insan hayatını tehdit etmesi üzerine birçok spor organizasyonu kötü etkilenmişti.  Ülkemizde de 1 vaka görülürken alınan resmi kararla spor organizasyonlarının seyircisiz oynanmasına karar verildi! 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle NBA, EuroLeague, La Liga, Serie A gibi önemli ligler askıya alınırken ülkemizde de spor organizasyonlarının seyircisiz oynanmasına karar verildi. Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, spor müsabakalarının nisan sonuna kadar seyircisiz oynanacağını açıkladı. Bu kapsamda Süper Lig'de hafta sonunu oynanacak maçlar seyircisiz olacak.

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ DERBİSİ SEYİRCİSİZ OLACAK
Süper Lig'de Pazar günü oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi de seyircisiz oynanacak. Ligde hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor - Başakşehir maçı da seyircisiz oynanacak. 

GALATASARAY - FENERBAHÇE MAÇI DA SEYİRCİSİZ!
Hafta sonu Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray, Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecekti. Alınan kararla bu maç da seyircisiz oynanacak aynı zamanda Basketbol Süper Ligi'ndeki Galatasaray Doğa Sigorta - Pınar Karşıyaka maçı da seyircisiz oynanacak. 

Galatasaray'ın gündemindeki en son gelişmeleri kaçırmamak için tıklayın!
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.