Sultanlar Ligi'nde eşleşmeler belli oldu!

Sultanlar Ligi'nde normal sezon dün oynanılan Galatasaray - Beylikdüzü karşılaşmasıyla sona ererken, ligde oluşan puan durumunun ardından play-off etabındaki eşleşmelerde belli oldu. Normal sezonu dördüncü sırada bitiren Ataman Güneyligil'in öğrencileri, play-off aşamasında ligi beşinci sırada bitiren Yeşilyurt ile karşılaşacak.

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada Venüs Sultanlar Ligi'nde normal sezonun ardından oluşan puan durumu doğrultusunda play-off eşleşmeleri de belli oldu. Gerçekleşen sıralama sonrasında Galatasaray HDI Sigorta kadın voleybol takımı çeyrek final turunda Yeşilyurt Belediyesi ile karşılaşırken, bu eşleşmeden galip ayrılması halinde Nilüfer Belediyesi - Vakıfbank eşleşmesinin galibiyle yarı finalde mücadele edecek. Sultanlar Ligi'nde çeyrek finaldeki diğer eşleşmeler Aydın BŞB - Eczacıbaşı Vitra ve THY - Fenerbahçe Opet arasında olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.