Tamer Tuna: Süper Lig yarın ertelenecek!

süper-lig
Koronavirüsünün tüm dünyayı etkisi altına almasıyla beraber Türkiye dışında tüm dünyada spor organizasyonları askıya alındı. Birçok sporcu bu konuya büyük tepki gösterirken beklenen karar sonunda alında. Süper Lig yarından itibaren erteleniyor.

Tamer Tuna, Sivasspor maçı öncesi yaptığı açıklamayla Süper Lig'in yarın erteleneceğini duyurdu. Antalyaspor teknik direktörü Tamer Tuna, Sivasspor maçı öncesi yaptığı açıklamalarda, "Kararlar alınırken lütfen bize de sorun. Bilin kurulu, profesörler, tamam saygı duyuyoruz ama bizim de görüşümüze değer verin. Yarın ligler ertelenecek biliyoruz. Ben biliyorum. Liglerle ilgili karar alınırken ne teknik direktör, ne futbolcu var. Lütfen bizim de görüşlerimizi alın. Bakın ben bilim kurulu ve profesörlerin kararlarına saygı duyuyorum ama karar alınırken bize de sorun. Charles tedavi için Brezilya'ya gitti, döndü. 2 hafta karantinada. Yararlanmak istediğimiz bir oyuncu mesela. Antrenmana gidiyoruz, oyuncular yanındaki sandalyeye oturmaktan korkuyor. Avrupa'dan anneleri babaları geliyor." sözlerini söyledi ve erteleme kararının geç alınmasına da tepki gösterdi. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.