Terim'den öğrencilerine mesaj: Sakin olun!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına yakalanırken, bir süredir gözlem altında tutulan deneyimli teknik adam oyuncularına görüntülü arama yoluyla mesaj gönderdi. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten İmparator, öğrencilerinin de kendilerine dikkat etmesini söyledi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; koronavirüs testi pozitif çıkan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, özel bir hastanede tedavi altında tutuluyor. Ateşi olmayan, ancak öksürük şikayeti bulunan tecrübeli çalıştırıcı hasta yatağında takımına mesaj göndermeyi ihmal etmedi. Terim, “Sakın paniğe kapılmayın, kendinizi de üzmeyin. Ben gayet iyiyim. İnşallah bunu da hep birlikte atlatacağız. Sizden kendinize ve ailenize çok dikkat etmenizi istiyorum. Sağlığınız için gerekli hiçbir şeyi ihmal etmeyin” ifadelerini kullandı.

FULYA TERİM AMERİKA'DAN DÖNDÜ
Amerika'da yaşayan kızları Merve'nin yanında bulunan Fatih Terim’in eşi Fulya Terim, hastalık haberi üzerine apar topar Türkiye’ye hareket etti. Dün akşam saatlerinde İstanbul’da olan Fulya Terim açıklama yapmadan, eşinin kaldığı hastaneye hareket etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.