Türkiye Kupası | Erken veda!

Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde İzmit Belediyespor ile karşılaşan, Galatasaray kadın basketbol takımımız 81-66’lık skorla mağlup oldu. Bu sonuçla İzmit Belediyespor, Kadınlar Türkiye Kupası’nda yarı finale yükselmeyi başardı.

Adana’da Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ve Tivibu Spor’dan da naklen yayınlanan mücadeleye Galatasaray, Işıl Alben, Bria Nicole Hartley, Meltem Yıldızhan, Victoria Macaulay, Tilbe Şenyürek, İzmit Belediyespor da Courtney Williams, Gizem Yavuz, Sasa Cado, Gamze Takmaz ve Kristine Anigwe beşiyle başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısını 35-31 geride tamamlayan İzmit Belediyespor’da Courtney Williams 30, Kristine Anigwe 20 ve Özge Kavurmacıoğlu 15 sayıyla oynadı. Galatasaray’da ise Victoria Macaulay 18 ve Işıl Alben ile Bria Nicole Hartley de 15’er sayıyla mücadeleyi noktaladı.

Galatasaray - İzmit Belediyespor maçının özeti...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.