Abdurrahim Albayrak'a emeklilik baskısı var!

Galatasaray'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak geçtiğimiz günlerde yaşadığı koronavirüs rahatsızlığı nedeniyle 10 kilo verirken, zorlu tedavi sürecinin ardından kulüpteki görevlerinin başına döndü ancak işi pek kolay değil. Göreve geldiği günden itibaren takımdaki oyuncularla yönetim arasında bir köprü vazifesi kuran başarılı yöneticiye  yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ailesinden bırak baskısı var! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da 6 sene yöneticilik yapan ve 6 şampiyonluk yaşayan Abdurrahim Albayrak için önümüzdeki sezon son olabilir.. Öyle ki Sarı- Kırmızılı kulübün ikinci başkanına, yöneticiliği bırakması için ailesinden büyük bir baskı var. Mart ayında koronavirüse yakalanan ve yaklaşık 2 hafta hastanede kalan Albayrak, oldukça sancılı bir süreç geçirdi. Daha önce kalbine stent takılan, tansiyon problemi de bulunan Albayrak, hem kendisi çok korktu hem de sevenlerini korkuttu. Özellikle Albayrak’ın oğullarının, bu süreçte tam 10 kilo veren babalarının artık stresten uzak kalmasını istedikleri ve Galatasaray’da yöneticiliği bırakması konusunda baskı yaptıkları öğrenildi.

YENİ YÖNETİMDE OLMAYABİLİR
Sarı-Kırmızılı kulüpte mevcut yönetimin süresi, önümüzdeki yılın Mayıs ayında bitiyor. Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın bu dönem tamamlanmadan kesinlikle yönetimden ayrılmak istemediği belirtildi. Ancak Albayrak, 2021’den sonra ailesinin baskısı nedeniyle Galatasaray’da yöneticiliği bırakabilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.