Adolfo Gaich için yeni iddia!

Kadrosunu gençleştirmek ve gelecek vaadeden isimlere yönelmek isteyen Galatasaray'da bir süredir gündemde yer alan Arjantinli genç golcü Adolfo Gaich için ülkesinden çarpıcı bir iddia geldi. San Lorenzo'nun yetenekli forvetine yapılan teklifi açıklayan Arjantin basını, sezon sonunda oyuncunun Galatasaray'a gitmesinin şaşırtıcı olmayacağını duyurdu!

Arjantin basınında çıkan haberlere göre; San Lorenzo kulübünün yetkilileri, Adolfo Gaich'in transferi için Galatasaraylı yöneticilerle bir kez daha görüşecek. 1999 doğumlu forvet oyuncusu için devre arasında 5 milyon Euro'luk teklifi düşük bulan San Lorenzo ekibi, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinin ardından ekonomik olarak zorluk yaşamamak adına Gaich'in satışına sıcak bakıyor. Galatasaray'ın kış dönemindeki teklifini geri çeviren Arjantin ekibinin sezon sonunda bir kez daha masaya oturacağı ve daha önce 10 milyon Euro civarında istediği bonservis bedelini düşürmeye hazır olduğu iddia edildi. Galatasaraylı yetkililerin, bonservis pazarlıkları sırasında Gaich'in bir sonraki satışından da pay vermesinin olası olduğu ve San Lorenzo'nun gelecek iyi bir teklifi kabul etmesinin söz konusu olduğu belirtildi.

Hatırlanacağı üzere daha önce Arjantin'de yayın yapan Olé gazetesi muhabiri Diego Paulich de oyuncunun Galatasaraylı yetkililer tarafından yakından takip edildiği ve teklif aldığını açıklanmıştı.

JARDEL'DEN GEÇER NOT ALMIŞTI
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in bir süredir ismi üzerinde durduğu Arjantinli oyuncu için Galatasaray, eski golcüsü Mario Jardel'i görevlendirmiş ve Kolombiya'da düzenlenen 2020 CONMEBOL Olimpiyat Elemeleri'nde Arjantin U23 milli takımı ile mücadele eden oyuncuyu izlemişti. Arjantin'in şampiyonluğa ulaşarak Olimpiyat hakkını elde ettiği turnuvadaki görüntüsüyle Gaich, kendisini izleyen Mario Jardel tarafından olumlu şekilde raporlandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.